Bureau Grondwerk

Aan de basis van ontwikkeling en groei van (familie)bedrijven

Regie op groei en ontwikkeling. Hoe krijg je dat? Hoe houd je dat? Zorgen dat alles klopt en aansluit op elkaar. Voorzien van visie. Zodat er ruimte is om verschil te maken. Voorspelbaar, maar toch verrassend. Duurzaam, zeker ook. Je voelt dat het erin zit: de overtreffende waarde van de bekende 1+1. Een perspectief om samen na te jagen.

~ Een systeem kan pas floreren als de grond waarvan het vertrekt als basis wordt ervaren ~

Je bent een goede ondernemer; een goede leider. Misschien wel meer dan ‘goed’. Maar het verschil tussen nu leiding nemen en dadelijk impact maken, je weet dat daar nog ruimte ligt. Ruimte om eens echt te gaan pakken. Te creëren. Met inzichten, duidingen en je neus dicht op de slijpsteen.

~ De kansen en uitdagingen van de toekomst vragen nu al grondwerk ~

Advies en coaching voor

Grondleggers

Grondleggers

Coalities

Leidende coalities

Leiders

Leiders

Teams

Teams

Waarom

Voor de toekomst zie je kansen en mogelijkheden. Dáár werk van maken geeft energie. Er wacht jou geen geëffend pad. Soms verandert er iets van buitenaf, remt er iets in de interne organisatie, staat de eenheid van je team onder druk of ervaar je twijfel over je eigen leiderschap. Saai wordt het nooit. Gelukkig hoef je niet alles zelf te kunnen.

Bureau Grondwerk wanneer

Je het belangrijk vindt om zelf regie te houden  ~ Je de moed hebt om je eigen gedrevenheid én twijfel serieus te nemen ~ Wilt doorgronden wat (nog steeds) van impact is ~ Je bereid bent om het eigen aandeel onder de loep te nemen ~ Groei en ontwikkeling bij je hoort ~ Je bereid bent om nét daar te zijn waar de ontwikkelruimte is (ook als dat even oncomfortabel is) ~ Je benieuwd bent naar de gelaagdheid in thema’s en vraagstukken

Margot

Op het raakvlak van organisatie en persoon begeleidt Margot groei- en ontwikkelprocessen. Ze is opgeleid als bedrijfs- en veranderkundige, met als specialisatie het systemisch werk. Haar stijl? Het met kennis en gevoel doorgronden van vraagstukken om te komen tot effectieve interventies.

lees meer

Margot is opgegroeid met drie generaties onder één dak, met haar vader en moeder actief in het familiebedrijf. Ze heeft er onder andere geleerd dat onenigheid niet betekent dat mensen niet van elkaar houden en dat het prima is als verhoudingen tijdelijk even spannend zijn. Dat ze haar passie heeft gevonden in het begeleiden van ontwikkelprocessen met sensitiviteit voor onderliggende dynamieken is dan ook niet zo gek.

Naast haar eigen adviespraktijk is Margot partner bij bedrijfskundig adviesbureau Inspiring Insights en werkt samen met Movaeres en HRM-Vrouwen. Ze werkt als opsteller voor ‘Coaching in Context’.

In het West-Brabantse Wouw, waar ze met man Marc en hun drie zonen woont, heeft ze naast haar ondernemerschap nog een uitdaging gevonden. Samen moderniseren ze hun boerderij die al vier generaties in de familie is. Respect voor het verleden en oog voor de toekomst is daarbij het uitgangspunt, zoals dat ook het uitgangspunt is bij de ondersteuning van organisaties, teams en leiders. De boerderij is een akkerbouwbedrijf.

Grondwerk, alom.

Margot Peters Bureau Grondwerk

Opdrachtgevers